Blog

Συμπεράσματα από το ΙΑ΄ Διεθνές Πανιόνιο Συνέδριο.

Ηλίας-Τουμασάτος

Ηλίας Τουμασάτος

Η ώρα των συμπερασμάτων ενός Συνεδρίου είναι ίσως η πιο αμήχανη ώρα. Η ώρα που αναλογίζεσαι τι είναι αυτό που μένει μετά από πέντε ημέρες και χιλιάδες λέξεις που εκφωνήθηκαν. Επειδή δεν πιστεύω ότι είμαι κάποιος μεταμοντέρνος homo universalis δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή να αξιολογήσω την συμβολή των πάνω από 300 ανακοινώσεων του ΙΑ΄ Διεθνούς Πανιονίου Συνεδρίου στο επιστημονικό πεδίο καθεμιάς. Αυτό θα κριθεί από την ίδια την επιστήμη και τις μελέτες που θα ακολουθήσουν αξιοποιώντας ή ανασκευάζοντας τις ανακοινώσεις. Θεωρώ ότι το Συνέδριο έδωσε την ευκαιρία αλλά και την ευθύνη σε κάθε Σύνεδρο να εκθέσει τη μελέτη (ή και τον εαυτό του στα μάτια των υπολοίπων. Κρίναμε ότι η ελευθερία επιλογής θέματος συνδυασμένη με την επιστημονική ευθύνη μπορούν να αναδειχθούν σε εργαλεία δημιουργικότητας. Το αποτέλεσμα είναι επίσης ελεύθερος να κρίνει υπεύθυνα ο καθένας. Continue reading «Συμπεράσματα από το ΙΑ΄ Διεθνές Πανιόνιο Συνέδριο.»

Σχετικά με τις εξελίξεις στη ΜΕΘ

ΚΚΕ 100 ΧΡΟΝΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με τις εξελίξεις στη ΜΕΘ

Η ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ με αφορμή τις εξελίξεις που δρομολογούνται για την αποψίλωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργοστολίου (ΓΝΝΑ), με πρόσχημα την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη ΜΕΘ του Ρίου, τονίζει τα εξής: Continue reading «Σχετικά με τις εξελίξεις στη ΜΕΘ»

Ο άνθρωπος εξαφάνισε το 83% των θηλαστικών του πλανήτη

Ο άνθρωπος εξαφάνισε το 83% των θηλαστικών του πλανήτηΤο 83% όλων των άγριων θηλαστικών έχουν εξαφανιστεί μετά την άνοδο του ανθρώπινου πολιτισμού, αποκαλύπτει νέα μελέτη του Ρον Μίλο, βιολόγου στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Βάιτσμαν του Ισραήλ, που δημοσιεύθηκε στον Guardian.
Η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού συνοδεύτηκε με ζήτηση για περισσότερα ζώα όπως γουρούνια και βοοειδή, που αποτελούν πλέον το 60% όλων των θηλαστικών, αν μετρήσουμε κατά βιομάζα, σύμφωνα με τη μελέτη. Αντίστοιχα, τα εκτρεφόμενα πουλερικά αποτελούν πλέον το 70% όλων των πτηνών στη Γη. Μόνο το 4% όλων των θηλαστικών είναι σήμερα άγρια ζώα στη φύση, ενώ το υπόλοιπο 36% των θηλαστικών είναι οι άνθρωποι.

Continue reading «Ο άνθρωπος εξαφάνισε το 83% των θηλαστικών του πλανήτη»

Ο θάνατος μιας γυναίκας έσπρωξε την Ιρλανδία σε άλλο δρόμο

Ιρλανδία-επικράτηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για τις αμβώλσεις- Πάνω το γράφιτι με πρόσωπο της Ινδής Σαβίτα ΧαλαπαναβάρΕπάνω, το γκράφιτι με το πρόσωπο της Σαβίτα. Κάτω, πανηγυρισμοί για την επικράτηση του «ναι» | AP Photo

Το 2012 μια έγκυος από την Ινδία πέθανε λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή της σε νοσοκομείο της Ιρλανδίας. Ο παράλογος χαμός της σόκαρε όλο τον κόσμο και οι συνθήκες του θανάτου της -ο οποίος «υπαγορεύτηκε» στην ουσία από το Σύνταγμα της χώρας- προκάλεσαν την οργή της κοινής γνώμης στην Ιρλανδία και την ενίσχυση του κινήματος που θα έπαιζε τελικά καθοριστικό ρόλο πέντε χρόνια μετά, στο σημερινό ιστορικό δημοψήφισμα, με το οποίο εγκρίθηκε η νομιμοποίηση των αμβλώσεων με ποσοστό 66,4% έναντι 33,6% που συγκέντρωσε το «όχι».  Continue reading «Ο θάνατος μιας γυναίκας έσπρωξε την Ιρλανδία σε άλλο δρόμο»

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ:Αίτημα προς τον Δήμαρχο για «ΣΥΖΗΤΗΣΗ & ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ».

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ     : Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίση

ΚΟΙΝ/ΣΗ: Πρόεδρο Δ.Σ. κ. Σταύρο – Γεράσιμο Αλυσσανδράτο

ΘΕΜΑ    : «ΣΥΖΗΤΗΣΗ & ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ – ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΘ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ Ν/Σ ΣΤΟ ΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ». Continue reading «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ:Αίτημα προς τον Δήμαρχο για «ΣΥΖΗΤΗΣΗ & ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ».»

Οι ΦΙ.Κ.Ο. για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τον δανεισμό εξοπλισμού της ΜΕΘ του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλλονιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

10314488_1483764328519367_2384667538402749432_nΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ των ΦΙ.Κ.Ο.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της υγείας, ήλθαν να επιβεβαιώσουν την θέση των ΦΙ.Κ.Ο., ότι η Δημοτική αρχή της «τάχα μου Ισχυρής Κεφαλλονιάς», μάλλον θα πρέπει να μετονομαστεί σε «Ανίκανη Κεφαλλονιά», με την αναποτελεσματικότητα που «εν τη πράξει» έχει επιδείξει, τέσσερα χρόνια μετά τους σεισμούς του 2014. Continue reading «Οι ΦΙ.Κ.Ο. για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τον δανεισμό εξοπλισμού της ΜΕΘ του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλλονιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.»

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Το γνωστό-άγνωστο Ιλιντεν

iliden1

Ομάδα επαναστατών με κόκκινη σημαία στο Κρούσοβο, τον Ιούλιο του 1903. Ο καβαλάρης με τη φουστανέλα στο αριστερό άκρο είναι ο ντόπιος οπλαρχηγός της ΕΜΕΟ, Πίτου Γκούλι. Λίγες μέρες μετά, έπεσε πολεμώντας τον οθωμανικό στρατό στα πρόθυρα της πόλης

«Αγαπητέ μπαμπά, έχομεν Σλαυικήν επανάστασιν εν Μακεδονία»

Ιων Δραγούμης προς Στέφανο Δραγούμη, Μπίτολα 25/7/1903

Oσοι πιστεύουν καλόπιστα πως η διαμάχη Αθήνας – Σκοπίων οφείλεται στην οικειοποίηση της αρχαιομακεδονικής κληρονομιάς από τους επίβουλους γείτονές μας, μάλλον θα αιφνιδιάστηκαν από την υποδοχή που επιφυλάχθηκε τις τελευταίες μέρες στην πρόταση μετονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας σε «Μακεδονία του Ιλιντεν» (Ilindenska Makedonija).

Continue reading «ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Το γνωστό-άγνωστο Ιλιντεν»

Ιστορικό δημοψήφισμα στην Ιρλανδία: Το 68% των πολιτών ψήφισε «Ναι» στις αμβλώσεις

Οι Ιρλανδοί ψήφισαν με ποσοστό 68% υπέρ της νομιμοποίησης των αμβλώσεων και της κατάργησης της 8ης τροπολογίας, σύμφωνα με exit poll που δημοσιεύτηκε μετά το κλείσιμο της κάλπης στο ιστορικό δημοψήφισμα που διεξήχθη σήμερα.  1379985_abortion-referendum-ireland-ayed-250518_2

Οι περίπου 3,5 εκατομμύρια Ιρλανδοί ψηφοφόροι σε αυτή τη συντηρητική, καθολική χώρα, ρωτήθηκαν αν επιθυμούν την κατάργηση αυτής της τροπολογίας, που υιοθετήθηκε το 1983 και απαγόρευε τις αμβλώσεις και παραμένει μια από τις πιο περιοριστικές νομοθεσίες στην Ευρώπη. Continue reading «Ιστορικό δημοψήφισμα στην Ιρλανδία: Το 68% των πολιτών ψήφισε «Ναι» στις αμβλώσεις»

H «Οδύσσεια» του Ομήρου ανακηρύχθηκε ως «η κορυφαία ιστορία που διαμόρφωσε τον κόσμο»

maxresdefault_8Το αριστούργημα του επικού ποιητή βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας του BBC σχετικά με τα έργα που στιγμάτισαν την ιστορία της ανθρωπότητας, διαμορφώνοντας κοσμοθεωρίες.

Η «Οδύσσεια του Ομήρου, το δεύτερο κατά σειρά έπος που δημιουργήθηκε στις απαρχές της ανθρώπινης ενασχόλησης με την συγγραφή κειμένων, ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία ιστορία που διαμόρφωσε τον κόσμο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην σχετική λίστα του BBC Culture.

Continue reading «H «Οδύσσεια» του Ομήρου ανακηρύχθηκε ως «η κορυφαία ιστορία που διαμόρφωσε τον κόσμο»»

Οι Ιταλοί ετοιμάζονται για παράλληλο νόμισμα

Κωνσταντίνος Κόλμερ

Η νέα ιταλική κυβέρνηση προτίθεται να κυκλοφορήσει κρατικά γραμμάτια (IOU) βραχείας λήξεως, με τα οποία θα πληρώνει τους πιστωτές της (δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους, παρόχους δημοσίων υπηρεσιών και κατασκευαστές) αντί να τους καταβάλλει ευρώ , τα οποία στερείται.

Το «παράλληλο νόμισμα» θα είναι ισότιμο με το ευρώ αλλά η αξία του στην αγορά θα κυμαίνεται ανάλογα με την προσφορά και ζήτηση του. Με άλλα λόγια, το «παράλληλο νόμισμα» θα είναι ένα…νόμιμο Bitcoin. Οι παραλήπτες του θα μπορούν να πληρώνουν τους φόρους των (ΦΠΑ, εισοδήματος, ακινήτων, κοινωνικές εισφορές) ως και κάθε άλλην οφειλή προς τις δημόσιες επιχειρήσεις στην ονομαστική αξία (1:1). Continue reading «Οι Ιταλοί ετοιμάζονται για παράλληλο νόμισμα»

Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (skunk), καθώς και παρασκευής αναβολικών ουσιών στην Κέρκυρα

4Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (skunk), καθώς και παρασκευής αναβολικών ουσιών στην Κέρκυρα

  Συνελήφθη κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ένα (1) άτομο

 Κατασχέθηκαν περισσότερα από 5 κιλά ακατέργαστων φύλλων κόκας (σκόνη), ουσίες παρασκευής αναβολικών, (21) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 2 μέτρων, ποσότητες αποξηραμένης και ακατέργαστης κάνναβης   Continue reading «Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (skunk), καθώς και παρασκευής αναβολικών ουσιών στην Κέρκυρα»

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ: « Μετακινήσεις υπαλλήλων με φύλλο πορείας »

       WP_20170624_14_31_49_Pro                                                           

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

.      ΤηςΠανελλήνιαςΟμοσπονδίαςΕνώσεωνΥπαλλήλωνΠυροσβεστικούΣώματοςΠεριφέρειας     .

Τηλ.: 6978520351-6976860551,   fax: 2674022211,   web site: www.eakp.gr,   email: info@eakp.gr

                                                                                                                               Αθήνα 25 Μαΐου 2018

                                                        Προς: Ko Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Τερζούδη Σωτήριο

                                                        Κοιν.: Κο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Τόσκα Νικόλαο

  Κο Διοικητή Π.Υ. Περιφέρειας Στερεάς  Ελλάδας

                                                                          Σπάη Νικόλαο

Πολιτικούς Φορείς – Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

                                                                          Υπαλλήλους Π.Σ. – Μ.Μ.Ε. – Πρωτοβάθμιες Ενώσεις                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

ΘΕΜΑ: « Μετακινήσεις υπαλλήλων με φύλλο πορείας »

Κύριε Αρχηγέ

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ( Ε.Α.Κ.Π. ) καταγγέλλει την μετακίνηση υπαλλήλων με την τακτική των φύλλων πορείας.

Πληροφορηθήκαμε ότι μετακινούνται αυτό το διάστημα, εναλλάξ υπάλληλοι από Π.Κ. της Νοτίου Ευβοίας στο Π.Κ. Σκύρου, για να εκτελέσουν υπηρεσία με φύλλα πορείας, για τις ημέρες που έχει προγραμματισμένη άδεια ο Αξιωματικός προϊστάμενος του Π.Κ. Σκύρου. Continue reading «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ: « Μετακινήσεις υπαλλήλων με φύλλο πορείας »»

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στους Παξούς

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Κέρκυρα    25    Μαΐου 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                                                     Α.Π. οικ. 46342/18240

ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Σαμάρα 13

Ταχ.Κώδικας: 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλέφωνο:2661362284

FAX :2661362283

email:gramsylorg@kerkyra.gr  

                                                        ΠΡΟΣ: 1. κ. Θεόδωρο   Γαλιατσάτο

Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

  1. κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες Π.Ι.Ν
  2. κ.κ. Επικεφαλής Παρατάξεων
  3.                                                         κ.κ. Περιφερειακούς Συμβούλους

Περιφέρειας  Ιονίων  Νήσων

  1. Εκτελεστικό  Γραμματέα

κ. Παναγή  Ζησιμάτο

  1. Δ/νση Πληροφορικής & Εξυπηρέτησης του

Πολίτη

  ΚΟΙΝ:   1. κ.κ Βουλευτές   Π.Ι.Ν.

  1. κ.κ. Δημάρχους Π.Ι.Ν.
  2. Μ.Μ.Ε    Π.Ι.Ν.

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 Έχοντας υπόψη τα άρθρα 167-169 του Ν. 3852/2010,  σας καλούμε σε  συνεδρίαση που θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ.  στους Παξούς, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολικού Κέντρου Παξών,  προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: Continue reading «Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στους Παξούς»

Τα «Ιόνια Νέα», η ηλεκτρονική εφημερίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και πάλι κοντά σας!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                          Κέρκυρα, 25-05-2018

Τηλ.: 26613.61506

email: press2@pin.gov.gr

  Δελτίο Τύπου

Τα  «Ιόνια Νέα», η ηλεκτρονική εφημερίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και πάλι κοντά σας!

Στην επανέκδοση της μηνιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ιόνια Νέα» προχώρησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με στόχο την άμεση ενημέρωση  των πολιτών για όλα τα νέα, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στις κατά τόπους Περιφερειακές Ενότητες. Continue reading «Τα «Ιόνια Νέα», η ηλεκτρονική εφημερίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και πάλι κοντά σας!»

Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Γαλάζια Ανάπτυξη για τη μακρο-Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου και την Ανατολική Μεσόγειο»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                             

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                         Κέρκυρα, 25-05-2018

Τηλ.: 26613.61506

email: press1@pin.gov.gr        

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του 12ο Πανελληνίου Συμποσίου Ωκεανογραφίας και Αλιείας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2018 με θέμα «Γαλάζια Ανάπτυξη για τη μακρο-Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου και την Ανατολική Μεσόγειο», σας καλούμε σε Συνέντευξη Τύπου, που θα λάβει χώρα την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις Αλυκές Ποταμού και ώρα 12.00 μ.μ. Continue reading «Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Γαλάζια Ανάπτυξη για τη μακρο-Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου και την Ανατολική Μεσόγειο»»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ – BLOGER ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ

thumbnail_IMG_0879Ως αποτέλεσμα συνεργασίας την Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Ελληνική Πρεσβεία της Πολωνίας, η Πολωνή δημοσιογράφος και blogger κ. Agnieszka Zawistowska, είχε επισκεφτεί το 2015 την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη και τη Ζάκυνθο, με θεαματικά αποτελέσματα. Continue reading «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ – BLOGER ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ»

Πρόσκληση σε Συγκέντρωση για την «Υγεία» στη Σάμη.

78de9b34f3ed85e9ee430d00f6fd2d25_LΗ Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης, σας καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση που διοργανώνει αύριο Σάββατο 26/5 και ώρα 19.00 με θέματα «την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σάμης» και «θέματα υγείας στο νομό μας». Θεωρώντας πως η κατάσταση παροχής υπηρεσιών υγείας στη Σάμη και γενικότερα στο νομό μας, έχει φτάσει στο σημείο… «δεν πάει άλλο’, κρίνουμε πως η μαζική παρουσία των κατοίκων της Επαρχίας μας στην αυριανή συγκέντρωση είναι επιβεβλημένη. Continue reading «Πρόσκληση σε Συγκέντρωση για την «Υγεία» στη Σάμη.»

ΕΛΜΕ-ΚΙ:Όλες και όλοι στην απεργία και στις διαδηλώσεις στις 30 Μάη! 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

elme_ki@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλες και όλοι στην απεργία και στις διαδηλώσεις στις 30 Μάη! 

Στις 30 Μάη οι εκπαιδευτικοί απεργούμε για τις ανάγκες τις δικές μας και των μαθητών μας!ΕΛΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ Continue reading «ΕΛΜΕ-ΚΙ:Όλες και όλοι στην απεργία και στις διαδηλώσεις στις 30 Μάη! «

ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

thumbnail_posterΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Ελληνικής
Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) έχω την
τιμή να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Στρατηγική
Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2». Continue reading «ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ»