ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΟΥΝ Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 Προαύλιος χώρος Δημοτικού Σχολείου Σάμης

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΜΩΜΑΤΑ
Νέα εικόνα-002
Εκπαιδευτικά προγράμματα – αφηγήσεις
ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΟΥΝ
Κυριακή 11 Αυγούστου 2019
Προαύλιος χώρος Δημοτικού Σχολείου Σάμης
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ταξιδεύεις. Με κάρο, τρένο, πλοίο, αεροπλάνο… Εμείς όμως θα φορέσουμε ένα ζευγάρι φτερά και θα πετάξουμε στον κόσμο των παραμυθιών. Και θα ακολουθήσουμε ήρωες που δρόμο παίρνουν, δρόμο αφήνουν ψάχνοντας το όνειρό τους. Γιατί το ταξίδι δεν χρειάζεται πάντα ρόδες.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης ο Αιγιαλός σας προσκαλεί σ’ένα διαφορετικό ταξίδι με τέσσερα παραδοσιακά παραμύθια που μας ξεσηκώνουν για να μας πάνε σ’έναν κόσμο όπου όλα είναι δυνατά. Μία πριγκίπισσα δεν θέλει να παντρευτεί και όρο παράξενο θα βάλει… Ένα βασιλιάς ψείρα στα γένια του θα βρει που θα γίνει αφορμή την κόρη του να χάσει, και ποιος θα του την βρει; Ένα φασόλι θέλει λέει να γυρίσει τον κόσμο όλο και μια κατσαρίδα να παντρευτεί. Κι όλα αυτά μαγειρεμένα με μπόλικη μουσική κάνουν την τέλεια συνταγή.
Ιστορίες που μας κάνουν να γελάμε αφήνοντας πάντα πίσω τους δόσεις αλήθειας για τη ζωή. Τι σημαίνει αγαπάω αληθινά; Πως νιώθει κανείς όταν με τα μάτια της καρδιάς κοιτά; Κι αν ο καθένας από εμάς βάλει αυτό που ξέρει, όλοι μαζί τι πετυχαίνουμε; Κι όταν γελάς με τα παθήματα των άλλων, τι θα σου συμβεί; Μία όμως είναι η χρυσή συμβουλή: «Έλα μαζί μας σ’αυτό το ταξίδι… βγάλε φτερά και πέτα κι εσύ…»!

Αφήγηση – στίχοι πρωτότυπων τραγουδιών Βιργινία Κοκκίνου
Μουσική σύνθεση – τραγούδι: Γιάννης Ανθόπουλος
Διάρκεια 60 λεπτά
Ηλικίες 5-105
Προαύλιος Χώρος Δημοτικού Σχολείου Σάμης
Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 9μμ
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης ΑΙΓΙΑΛΟΣ

Τηλ επικοινωνίας Κοκκίνου Βιργινία 6977316486 e-mail: paramithokamomata@gmail.com
http://www.paramithokamomata.gr fb: @vkparamithokamomata