Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμου Σάμης, χαιρετίζει και ευχαριστεί…

po-laiki-syspeirosiΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμου Σάμης, χαιρετίζει και ευχαριστεί όλους τους ψηφοφόρους, τους συνεργαζόμενους και τους φίλους που με τα ψηφοδέλτιά της, επέλεξαν να αντισταθούν στις μυλόπετρες της χρεοκοπημένης αντιλαϊκής πολιτικής διαχείρισης των τοπικών συνδυασμών. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, αλλά και τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στην Λαϊκή Συσπείρωση.

Μέσα σε ένα εκβιαστικό κλίμα για τους εργαζόμενους, του αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία, κόντρα στην κυρίαρχη πολιτική σε δύσκολές και ιδιαίτερες συνθήκες, η Λαϊκή Συσπείρωση άντεξε., Eκλέγει δημοτικό σύμβουλο και τοπικούς συμβούλους. Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Σάμης, θα αξιοποιήσει τους εκλεγμένους αγωνιστές συμβούλους, για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Αυτοί οι σύμβουλοι, θα αποτελέσουν το συνεπές και μαχητικό στήριγμα για τους εργαζόμενους και την νεολαία. Θα αναδείξουν τα λαϊκά προβλήματα και θα προτάξουν τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα αφορούν αποκλειστικά, τις δικές τους ανάγκες και όχι των συμφερόντων που λυμαίνονται ή έχουν βάλει στο μάτι την περιοχή.

Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση αφού από την επόμενη ημέρα θα είναι παρόντα τα ευρωενωσιακά μνημόνια διαρκείας, οι ευρωενωσιακές αντιλαϊκές δεσμεύσεις, οι συνεχείς έλεγχοι και οι στόχοι της ανάκαμψης του κεφαλαίου, που οδηγούν σε μεγαλύτερη χρεοκοπία το λαό. Αυτή τη στρατηγική έχουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ καθώς και οι συνδυασμοί τους.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική και τις μεθοδεύσεις και στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Και στην αρχή της εκλογικής διαδικασίας δηλώσαμε ότι θα ψηφίσουμε λευκό ή άκυρο στο Β΄ γύρο σε περίπτωση που δεν βρισκόμασταν εκεί. Επομένως, καταψηφίζουμε ξανά όσους καταψηφίσαμε και στον πρώτο γύρο, με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, όπως έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση πάντα, όπως κάνει σε όλη την Ελλάδα. Προτείνουμε στην κάλπη (λευκό ή άκυρο).

Πρώτα οι ανάγκες του Λαού.

Σάμη 31/05/2019

Η Γραμματεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμου Σάμης