Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής Κέρκυρας “Καποδίστριας” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την 15η Μαρτίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                           Κέρκυρα, 5-3-2019

Τηλ.: 26613.61572

email: press@pin.gov.gr       

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει μεγάλη συναυλία

της Φιλαρμονικής Κέρκυρας “Καποδίστριας”

στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την 15η Μαρτίου

 Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζοντας τις δράσεις εξωστρέφειας και προβολής της Επτανησιακής Μουσικής, προγραμματίζει την μεγάλη συναυλία με την Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας “Καποδίστριας” στην Αθήνα.

 

Η συναυλία θα δοθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα “Χρ. Λαμπράκης”, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 20.00. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό, με προσκλήσεις. Σολίστ θα είναι ο Σωκράτης Άνθης, αρχιμουσικός της Φ.Ε. “Μάντζαρος” (τρομπέτα) και η Κέλυ Τουσμάνωφ (σοπράνο).

 

Μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου η Επιτροπή Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Επιστημών της ΠΙΝ ομόφωνα αποφάσισε τη διεξαγωγή της εν λόγω εκδήλωσης, τη διοργάνωσή της από την ΠΙΝ και την διάθεση των απαιτούμενων δαπανών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

 

Οι οργανώσεις των Κερκυραίων της Αττικής αλλά και των Επτανησίων έχουν ήδη εκδηλώσει τεράστιο ενδιαφέρον και θα βρίσκονται μαζί μας το βράδυ της Παρασκευής 15/3 για να χειροκροτήσουμε τους μουσικούς μας, στην μεγάλη αυτή συναυλία.

 

Επειδή οι προσκλήσεις εξαντλούνται με ταχύτατο ρυθμό, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία να απευθυνθούν στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (τηλ. 26613.61572) προκειμένου να κρατηθούν οι ανάλογες θέσεις, όσο υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s