Κινητοποίηση, Αθήνα, 5/3, 12.30, Υπουργείο Οικονομικών: Διεκδικούμε: επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού, αναδρομικά, αυξήσεις!!!

Νομαρχιακό Τμήμα (ΝΤ) Κεφαλονιάς Ιθάκης
της ΑΔΕΔΥ
Email: adedykef@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κινητοποίηση, Αθήνα, 5/3, 12.30, Υπουργείο Οικονομικών:

Διεκδικούμε: επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού, αναδρομικά, αυξήσεις!!!

Η ΕΓ του ΝΤ Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ σημειώνει ότι, για μια ακόμα φορά, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται μαέστρος στον εμπαιγμό και στην εξαπάτηση των εργαζομένων. Την ώρα που προπαγανδίζει το «τέλος των μνημονίων» και τη δήθεν «βελτίωση της θέσης των εργαζομένων», με νύχια και με δόντια πολεμά κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων στο Δημόσιο για την επιστροφή των απωλειών τους και για αυξήσεις στους μισθούς, όταν μάλιστα από την αρχή της κρίσης έχουμε χάσει, τουλάχιστον, πέντε μισθούς το χρόνο.

Χαρακτηριστική είναι η στάση της κυβέρνησης στο ΣΤΕ. Επιστράτευσε την άθλια επιχειρηματολογία και τους εκβιασμούς που είχαν χρησιμοποιήσει οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για να κοπούν τα Δώρα στους Δημοσίους Υπαλλήλους. Επανέλαβαν τον χυδαίο εκβιασμό ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι «έχασαν τον 13ο και 14ο μισθό για να διατηρήσουν τον 12ο μισθό», ότι αν δοθούν αναδρομικά τα επιδόματα στους δημοσίους υπαλλήλους «διαταράσσεται η δημοσιονομική ισορροπία και θα αυξηθεί η φορολογία όλων των πολιτών» ενώ δεν θα είναι «βιώσιμο» το χρέος κ.α. Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένει την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δε βγάζουν άχνα για την «κλοπή» της πολιτικής τους από το ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάδελφοι, δεν κάνουμε πίσω από τις σύγχρονες ανάγκες μας για μισθούς και δουλειά με αξιοπρέπεια. Απαντάμε μαχητικά, αγωνιστικά στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Διεκδικούμε:

  • Επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού.
  • Καταβολή αναδρομικά όλων των δώρων που έχουν κοπεί σε όλους του Δημόσιους Υπαλλήλους.
  • Κάλυψη όλων των μισθολογικών απωλειών.
  • Αυξήσεις στους μισθούς, ξεπάγωμα μισθολογικών κλιμακίων.

Η ΕΓ του ΝΤ Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ θα εκπροσωπηθεί στην κινητοποίηση του Δημοσίου στην Αθήνα, την Τρίτη 5 Μάρτη, 12:30, στο Υπουργείο Οικονομικών. Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμης του ΝΤ να οργανώσουν δράσεις, με στάσεις εργασίας, παραστάσεις κλπ., για την ίδια μέρα στο Νομό. Η οργάνωση και η πάλη είναι ο μόνος αποτελεσματικός δρόμος για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

Αργοστόλι 02/03/2019

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Δημήτρης Μαντζουράτος Σοφία Μισαηλίδου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s