Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης συγχαίρει τον Δανιήλ Φωκά…

thumbnail_Daniil_Embassy_of_France 462Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης συγχαίρει τον Κεφαλλονίτη και δυνητικό μας συνεργάτη κύριο Δανιήλ Φωκά για την ξεχωριστή τιμή, καθώς ονομάσθηκε Ιππότης του Εθνικού Τάγματος της Αξίας.

Η τελετή ονομασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου από τον Γάλλο Πρέσβη, Christophe Chantepy, εκ μέρους του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε αναγνώριση της πολυετούς του συνεισφοράς σε θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της ελληνογαλλικής φιλίας και συνεργασίας, ως Προέδρου Αποφοίτων Γαλλικών Πανεπιστημίων και Σχολών, καθώς και για την επικοινωνιακή υποστήριξη που παρείχε στο ελληνογαλλικό δίκτυο καινοτομίας «MAZINNOV».

Απέδειξε για μία ακόμα φορά ο συντοπίτης μας και επιχειρηματίας Δανιήλ Φωκάς (CEO των εταιρειών White (ATL, Digital, branding) και Purple Events (BTL Activations & Εκδηλώσεις) δύο σχήματα όπου αποτελούν μαζί ένα boutique εταιρικό σχήμα ολιστικής προσέγγισης, ειδικευμένο σε total customer experience), ότι οι Κεφαλλονίτες είναι άνθρωποι που ξεχωρίζουν και είναι ικανοί για σημαντικά επιτεύγματα.

Ελπίζουμε να ευοδώσουν στο τέλος οι προσπάθειες που το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης μαζί με τον κύριο Φωκά και τους συνεργάτες του, κυρίους Μαρκαντωνάτο και Λιβιεράτο έχουν κάνει για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων στην Κεφαλονιά με αρωγό την ΠΙΝ.

 

 

Ο Πρόεδρος

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s