Τα fake news της υποψήφιας του κ. Μητσοτάκη

Κέρκυρα, 30 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα fake news της υποψήφιας του κ. Μητσοτάκη

Νέα εικόνα

Με έκπληξη παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες τις προσπάθειες της υποψήφιας του κ. Μητσοτάκη, να προωθήσει, με γενικότητες και “αγιογραφίες”, την αποδοχή της από τον λαό των Ιονίων νήσων. Θα προκαλούσε θυμηδία η όλη προσπάθεια, με δεδομένη την αποδεδειγμένη αντίδραση μεγάλης μερίδας πολιτών ακόμη και από τον δικό της κομματικό χώρο, αν η κα. Κράτσα για τον σκοπό αυτό δεν είχε επιστρατεύσει μερίδα “προθύμων” αναπαραγωγής fake news.

Και εξηγούμαστε: Μερίδα ΜΜΕ και στα Ιόνια νησιά, αναπαραγάγουν δήθεν δημοσκόπηση που φέρει την κα. Κράτσα να επικρατεί όλων των υπολοίπων συνυποψηφίων της. Με προφανές ερώτημα πως δημοσιεύουν την είδηση όταν παράλληλα δεν δημοσιεύουν τα ευρήματα και την ταυτότητα της δημοσκόπησης, την οποία επικαλούνται, απευθυνόμαστε στην ίδια την κα. Κράτσα και ρωτάμε:

Με αυτό τον τρόπο, τη διασπορά fake news, θεωρεί ότι θα παράγει πολιτικό πολιτισμό, όπως διατείνεται; Και συνάμα την προκαλούμε: Δώστε στη δημοσιότητα τώρα τη δημοσκόπηση, την ταυτότητα του εντολέα αυτής, τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και το σύνολο των ερωτήσεων. Αναμένουμε και θα επανέλθουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s