Η  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην   6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ (EXPOTROF) Έκθεση Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων

H ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣΣΤΗΝ 6η (EXPOTROF) ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην   6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ (EXPOTROF) Έκθεση Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων φιλοξενώντας παραγωγούς από όλα  τα Ιόνια Νησιά μας σε μια προσπάθεια στήριξης και προώθησης των τοπικών παραδοσιακών μας προϊόντων.

Η  ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στηρίζοντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην προσπάθεια αυτή, καλεί  τους παραγωγούς των Νησιών  μας να συμμετάσχουν στην 6η EXPOTROF που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό-Αθήνα, από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2018.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από τα Ιόνια Νησιά θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα κάθε τόπου μας και να τα κάνουν γνωστά τόσο στην Ελληνική Αγορά όσο και στις Αγορές του Εξωτερικού.

Αν και έχει λήξει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων (28/11/2018), κατόπιν επικοινωνίας μας με την ΠΙΝ οι παραγωγοί μας μπορούν να καταθέσουν  αίτηση συμμετοχής στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και να απευθυνθούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας που παρατίθενται στην Πρόσκληση της ΠΙΝ  για περισσότερες πληροφορίες. Ακολουθεί η Πρόσκληση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και η Δήλωση Συμμετοχής.  Επίσης επισυνάπτουμε και το Πρόγραμμα συμμετοχής στις επόμενες  εκθέσεις τοπικών μας προϊόντων που συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια οποιουδήποτε φορέα  συμβάλλει εποικοδομητικά στην πρόοδο και ανάπτυξη των νησιών μας και την ανάδειξη του Πολιτισμού μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η  ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ                      ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ – ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο των ενεργειών και των δράσεων της για την ανάδειξη των προϊόντων που παράγει η Ιόνια Γη, προτίθεται να λάβει μέρος  σε εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Προκειμένου να υπάρχει σωστός χρονοπρογραμματισμός από εσάς σας παρουσιάζουμε τις στοχεύσεις της περιφέρειάς μας για τις εκθέσεις προϊόντων. Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προτίθεται να συμμετέχει στις εξής εκθέσεις:

  1. Εξποτρόφ, Αθήνα 1 – 4 Φεβρουαρίου 2019
  2. Οινόραμα, Αθήνα 2 – 3 –  4 Μαρτίου 2019
  3. Detrop, Θεσσαλονίκη 2 – 4 Μαρτίου 2019
  4. Foodexpo, Αθήνα  16 – 18 Μαρτίου 2019
  5. Anuga, Κολωνία  5-9 Οκτωβρίου 2019

Στόχος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσα από την συμμετοχή της στις παρούσες εκθέσεις, είναι η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων της Ιόνιας Γης σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Στα πλαίσια αυτά, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να μας εκθέτατε τις γνώμες, τις προτάσεις και τις ιδέες σας και να προβούμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου η σχεδίαση και ο προγραμματισμός της συμμετοχής να καλύπτει τις ανάγκες – επιδιώξεις και να οδηγήσει στα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Θα παρακαλούσαμε η όποια παράθεση προτάσεων να γίνει σε όσο το δυνατό συντομότερο χρονικό διάστημα λόγω της   κατάρτισης του προϋπολογισμού μας. Θα χαιρόμασταν πολύ να εργαστούμε από κοινού προς αυτήν την κατεύθυνση , να εντάξουμε στον σχεδιασμό μας νέες προωθητικές πρακτικές  και να αντιμετωπίσουμε τυχόν δυσκολίες οι οποίες στο παρελθόν μπορεί να αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα της όποιας συμμετοχής.

Στο παρόν e-mail θα βρείτε επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής για την πρώτη έκθεση στην οποία ξεκινάμε τις διαδικασίες υλοποίησης την Εξποτρόφ (http://expotrof.gr/), η οποία για 6η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί πλέον έναν καθιερωμένο και πολλά υποσχόμενο θεσμό στο κομμάτι των εκθέσεων. Μάλιστα, μέσω του ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου πραγματοποιούνται εξατομικευμένες συναντήσεις επιχειρηματιών,  προσφέρεται η δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να επεκτείνουν το δίκτυο επιχειρηματικότητας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα καλύψει από τον Προϋπολογισμό της τα έξοδα που αφορούν την βασική υποδομή του Περιπτέρου το οποίο θα φιλοξενήσει τα προϊόντα της Ιόνιας Γης, ενώ οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν επιβαρύνονται με τα λοιπά έξοδα της συμμετοχής στην Έκθεση (μεταφορικά, διαμονή, διατροφή, τυχόν επιπλέον παροχές που επιθυμούν από τους διοργανωτές της Έκθεσης κτλ).

Για τη διασφάλιση της συμμετοχής σας απαιτείται το ποσό των 100,00€ το οποίο θα δοθεί ως Registrationστην διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης. Η κατάθεση παρακαλούμε να γίνει στα εξής στοιχεία:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε. ΜΟΡΦΙΡΗ ΕΠΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΨΕΩΣ

SWIFT:PIRBGRAA

5019047201072

IBAN: GR7501720190005019047201072

EUROBANK ΟΨΕΩΣ

0026.0523.37.0200035646

IBAN: GR7402605230000370200035646

Στην κατάθεση ως αιτιολογία αναφέρετε το όνομα, την επωνυμία της εταιρείας σας καθώς και τη συμμετοχή σας στο περίπτερο της ΠΙΝ.

(Για την άρτια και αποτελεσματική συμμετοχή της Περιφέρειας μας στην συγκεκριμένη έκθεση παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τη δήλωση συμμετοχής σας έως την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.)

Παρακαλούμε σημειώστε ιδιαίτερα ότι εξ’ αιτίας του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών των εκθετών ανά Περίπτερο, την οποία τηρεί η συγκεκριμένη Έκθεση, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά την συμμετοχή σας σε αυτήν. Κατόπιν τούτου οι Δηλώσεις Πρόθεσης Συμμετοχής σας θα πραγματοποιούνται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ionian.agro@gmail.com και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2661362310 (υπεύθυνη επικοινωνίας: Κορακιανίτη Δανάη).

Σας συνιστούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας και τηλεφωνικά, μετά την αποστολή του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος, στο τηλέφωνο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (2661362310), μέσω του οποίου μπορείτε να λάβετε και επιπλέον πληροφορίες για την συμμετοχή σας.

Σε μεταγενέστερο χρόνο θα λάβετε Δήλωση Συμμετοχής και για τις επόμενες εκθέσεις προϊόντων.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΦΟΝΤΑΝΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s