Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Αλ. Μιχαλά στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Συμβουλευτικού Σταθμού της Μονάδας Απεξάρτησης “ΔΙΑΠΛΟΥΣ”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                              

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                         Κέρκυρα, 09-01-2019

Τηλ.: 26613.61506

email: press1@pin.gov.gr        

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Αλ. Μιχαλά στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Συμβουλευτικού Σταθμού της Μονάδας Απεξάρτησης “ΔΙΑΠΛΟΥΣ”

Στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Συμβουλευτικού Σταθμού της Μονάδας Απεξάρτησης “ΔΙΑΠΛΟΥΣ” του Γ.Ν.Κ. που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, παραβρέθηκε ο  αντιπεριφερειάρχης στον Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής (Κοινωνική Μέριμνα, Αλληλεγγύη, Εθελοντισμός και Απασχόληση), Αλέκος Μιχαλάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τους κρατούμενους του σωφρονιστικού ιδρύματος Κέρκυρας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Συμβουλευτικού Σταθμού, αλλά και τα στελέχη του προγράμματος.

Ο κ. Μιχαλάς στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Μονάδα Απεξάρτησης “ΔΙΑΠΛΟΥΣ”, στα πλαίσια του Συμβουλευτικού Σταθμού, ενώ παράλληλα εξήρε το ρόλο του επιστημονικά υπεύθυνου του Κέντρου,  κ. Ηλία Μιχαλαρέα.

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Μονάδας “ ΔΙΑΠΛΟΥΣ”  για τη λειτουργία της σε επίπεδο Νομού, αλλά και Περιφέρειας», επεσήμανε ο κ. Μιχαλάς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s