ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π.Ι.Ν.:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Φίλες και Φίλοι,

Το 2019 βρίσκει το Νησί της Ζακύνθου δυνατό και αποφασισμένο να διεκδικήσει όλα όσα χρειαζόμαστε για μια Περιφερειακή Ενότητα ουσιαστική, αναπτυξιακή, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές ,δίπλα στον πολίτη  εξασφαλίζοντας ποιότητα ζωής  για όλους.

Από το 2016 που ανέλαβα την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου μέχρι και σήμερα ήμουν μπροστά σε όλα τα μέτωπα. Συνεργάστηκα και συγκρούστηκα όχι μόνο με την απερχόμενη περιφερειακή αρχή αλλά και με το ίδιο μου το ψηφοδέλτιο. Διεκδίκησα και κέρδισα την θέση του Αντιπρόεδρου του Περιφερειακού Συμβούλου η οποία είναι τιμή για το νησί μας.

Μέχρι σήμερα αγωνίζομαι για τους υπενθυμίζω πως στην  αυριανή διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  θα  έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι και ότι το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά για το τόπο μας. Είμαστε ενωμένοι και έτσι θα παραμείνουμε. Στις μεγάλες επιτυχίες, στις επίμονες και επίπονες διεκδικήσεις, στις πεισματικές προσπάθειες για όσα πιστεύουμε ότι μας αξίζουν. Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν τα λάθη της προηγούμενης περιφερειακής αρχής και των προηγούμενων περιφερειακών αναμετρήσεων.

Έχουμε φωνή και διεκδικούμε ακόμα και σήμερα  για το παλιό νοσοκομείο, την οδική ασφάλεια, το master plan, το θέατρο Ζακύνθου ,το θέατρο «Μυλωνά» στον Άγιο Κήρυκα, τον δρόμο Ξύγκια Αλυκές, τα υδροπλάνα, την γέφυρα στις Αλυκές – Αλυκανάς , την μόνιμη γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη, τα Αντιπλημμυρικά έργα , την πυροπροστασία, έργα τα οποία είτε έχουν βαλτώσει , είτε σέρνονται για να κοπούν κορδέλες παραμονές εκλογών, είτε έχουν απενταχθεί από τις χρηματοδοτήσεις.

Με αυτή την δύναμη που θα μας  δώσει  η εμπιστοσύνη σας, θα προσπαθήσω όχι απλώς να διεκδικήσω  πόρους, αλλά θα τολμήσω και θα πετύχω τις  θεσμικές αλλαγές, θα  κινητοποιήσουμε τους θεσμικούς φορείς και τα θεσμικά όργανα προκειμένου να δοθούν λύσεις σύγχρονες, μόνιμες και ουσιαστικές στα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, με έμφαση πάντοτε στην ανάπτυξη του νησιού μας και της Περιφέρειας μας, μέσα από μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Σημαία μας ο τουρισμός ,ο αγροτικός πλούτος των νησιών μας, η πολιτιστική μας κληρονομιά  και η επιχειρηματικότητα.

Το 2019 θα είναι για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων και για την Ζάκυνθο, χρονιά ορόσημο που θα φέρει την περιφέρεια μας οδηγό και παράδειγμα προς μίμηση σε πολλές όχι μόνο ελληνικές αλλά και Ευρωπαϊκές περιφέρειες.

Αυτό θα το οφείλει σε όλους εσάς.

Στο τέλος αυτής  της δύσκολης  χρονιάς και στην αρχή  μιας νέας ελπίδας θέλω να ευχαριστήσω όλους και κάθε ένα προσωπικά για αυτή την συμπόρευση και στήριξη που είχα στο αντιπολιτευτικό μου έργο  και να ευχηθώ σε κάθε έναν ξεχωριστά  υγεία, ευημερία και αγάπη για την καινούργια χρονιά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Στασινόπουλος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος

Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Περιφερειακός  Σύμβουλος Ζακύνθου

Σχολιάστε