ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ 34Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ‘PHILOXENIA’ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Αλυκές Ποταμού-49100 Κέρκυρα
Τηλ. : 6944375104
Πληροφορίες: Σπύρος Γαλιατσάτος
Ηλεκ. Δ/νση: spirosgaliatsatos@gmail.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΣΤΗΝ 34Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ‘PHILOXENIA’ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με περίπτερο στην 34η τουριστική έκθεση ‘Philoxenia’ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 09 έως 11 Νοεμβρίου.
Παρά το γεγονός ότι κατά την χρονική στιγμή που πραγματοποιείται η έκθεση, δεν προσελκύει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού για θερινούς τουριστικούς προορισμούς, εν τούτοις η αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρουσία άλλων γειτονικών και Μεσογειακών Χωρών, αλλά και με τις παράλληλες εκδηλώσεις και την έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ‘hotelia’ που πραγματοποιούνται, η έκθεση παίρνει συνεχώς διαστάσεις ενός σημαντικού Forum.
Για τους λόγους αυτούς, συμμετέχουν σχεδόν όλες οι Περιφέρειες της Χώρας κάθε χρόνο, όπως η Π.Ι.Ν ανελλιπώς.

Η Π.Ι.Ν εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής και τον κ. Σπύρο Ζαμπέλη Προϊστάμενο Τμήματος Τουρισμού – Πολιτισμού Π.Ε. Λευκάδας, ενώ παραβρέθηκαν ο κ. Θεόδωρος Χαλικιάς Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Βασίλης Καββαδίας Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού και Παιδείας Κέρκυρας, ο κ. Γιώργος Λύχνος εκπρόσωπος του Δήμου Παξών, οι κ.κ. Αθηνά Κάρδαρη και Μαρία Ζούγρα από τον Δήμο Ζακύνθου, η κ. Χριστίνα Τετράδη Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαγανά, ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο κ. Περικλής Κατσαρός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων Δωματίων και Διαμ/των Κέρκυρας, ο κ. Διονύσιος Γαζής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευκάδας, ο κ. Δημήτρης Ατσάρος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων δωματίων & Διαμ/των Κεφαλονιάς και Ιθάκης, καθώς και άλλοι Ξενοδόχοι & Τουριστικοί Πράκτορες.
Από πλευράς Π.Ι.Ν πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με παράγοντες, μεταξύ των οποίων με την αεροπορική εταιρεία QATAR AIRWAYS και την Ακόλουθο Τουρισμού & Πολιτισμού της Τούρκικης Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Ulu Yilmaz.

IMG_2671Στο περίπτερο της ΠΙΝ από δεξιά η κ. Ευριδίκη Κουρνέτα Γενική Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η κ. Μαρία Ζούγρα από το Δήμο Ζακύνθου, ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και η κ. Αθηνά Κάρδαρη επίσης από το Δήμο Ζακύνθου.

IMG_2653
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος με τον κ. Μιχάλη Λυρίτη από την QATAR Airways.
Άποψη του περιπτέρου της ΠΙΝ.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s