Τα «Ιόνια Νέα», η ηλεκτρονική εφημερίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και πάλι κοντά σας!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                          Κέρκυρα, 25-05-2018

Τηλ.: 26613.61506

email: press2@pin.gov.gr

  Δελτίο Τύπου

Τα  «Ιόνια Νέα», η ηλεκτρονική εφημερίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και πάλι κοντά σας!

Στην επανέκδοση της μηνιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ιόνια Νέα» προχώρησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με στόχο την άμεση ενημέρωση  των πολιτών για όλα τα νέα, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στις κατά τόπους Περιφερειακές Ενότητες.

Βασική επιδίωξη είναι η δημιουργία ενός ακόμη «καναλιού» επικοινωνίας, όπου οι αναγνώστες θα μπορούν μέσα από τη μηνιαία ανασκόπηση να λαμβάνουν γνώση για το έργο της ΠΙΝ.

Ειδικότερα όλη η επικαιρότητα σε επίπεδο Περιφέρειας είναι δομημένη σε θεματικές ενότητες, ξεκινώντας με «Το θέμα του μήνα», και συνεχίζοντας με ειδήσεις πολιτικού περιεχομένου, δημοσίων έργων, τουρισμού, κοινωνικού ενδιαφέροντος, εξωστρέφειας και αθλητικής επικαιρότητας.

Την επιμέλεια της ηλεκτρονικής εφημερίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Τύπου της ΠΙΝ, ενώ την τεχνική υποστήριξη το Τμήμα Πληροφορικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη ΠΕ Κεφαλληνίας.

Την  ηλεκτρονική εφημερίδα «Ιόνια Νέα» μπορείτε να την «ξεφυλλίσετε» μέσω της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pin.gov.gr, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να την «κατεβάσετε» στον υπολογιστή σας και να τη διατηρήσετε στο αρχείο σας, ακόμη και να την εκτυπώσετε.

Σας καλούμε λοιπόν να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να μας επισημάνετε τυχόν αστοχίες και παραλείψεις  που εντοπίσατε (επικοινωνία press1@pin.gov.gr και press2@pin.gov.gr)

Φιλοδοξία μας είναι να καταστήσουμε τους πολίτες ενεργούς και συμμέτοχους σε κάθε δράση που υλοποιεί η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της ανοιχτής επικοινωνίας με όλους.

Διαβάστε την εφημερίδα, ανοίγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

PIN-NEWSLETTER-MAY-2018–pg.01

Σχολιάστε